Ποιες διάσημες Ελληνίδες γέννησαν το 2013 (φωτογραφίες)

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι η απόλυτη ευτυχία στη ζωή κάθε γυναίκας. Μπορεί για κάποιες η καριέρα να είναι πάνω απ΄όλα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή που ο πελαργός τις χτυπάει την πόρτα, τα πάντα αλλάζουν.

Ποιες διάσημες Ελληνίδες γέννησαν το 2013 (φωτογραφίες)

Η απόλυτη προτεραιότητα για εκείνες, είναι η αφοσίωσή τους στο παιδί που έφεραν στον κόσμο.

Το 2013, μπορούμε να πούμε, ότι είναι «η χρονιά των μπέμπηδων», αφού οι περισσότερες διάσημες Ελληνίδες, γέννησαν αγοράκια! Για κάποιες ήταν το πρώτο τους παιδί, για άλλες το δεύτερο και για άλλες το τρίτο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πιο ευτυχισμένη από ποτέ κρατάει στην αγκαλιά της, το δεύτερο αγοράκι της που γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου. Η διάσημη μανούλα, όπως έχει εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή της, θα ήθελε να αποκτήσει και τρίτο παιδί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, γέννησε πριν από λίγους μήνες, στις 3 Μαίου, το γιο της και από εκείνη την στιγμή τα πάντα άλλαξαν για εκείνη. Σε καθημερινή βάση απολαμβάνει τη μητρότητα η οποία είναι προτεραιότητα για εκείνη.

Αγορομάνα όμως είναι και η Θάλεια Ματίκα η οποία εδώ και λίγους μήνες κρατάει στην αγκαλιά της το αγοράκι της.

Η Σοφία Καρβέλα απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας, ανεβάζοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογραφίες μαζί με τον γιο της στο Ίνσταγκραμ, που έφερε στον κόσμο στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Ολυμπία Χοψονίδου βιώνει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της αγκαλιά με τους τρεις πρίγκιπές της! Τον τελευταίο μάλιστα, τον γέννησε στις 5 Ιουνίου.
Χριστούγεννα με το πρώτο της παιδί θα κάνει και η Βάσια Λόη που γέννησε τον γιο της στις 30 Ιουνίου.

Η Μαρία Περδικέα, έγινε για πρώτη φορά μανούλα, τον Ιούλιο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή μαζί με τον γιο της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στο Ίνσταγκραμ τρυφερές φωτογραφίες μαζί του.

Αγόρι γέννησε και η Κάλι Τσιλίδου η οποία είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.
Μέσα στο χειμώνα αγοράκι γέννησε η Κατερίνα Κόκλα, σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ανθή Ανδροτσάκη έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπά της στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ακόμη ένα κοριτσάκι. Μανούλα ενός αγοριού που γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου είναι και η Έλλη Γελεβεσάκη, η γυναίκα του Γιώργου Μανίκα.

Οι διάσημες μαμάδες που γέννησαν κοριτσάκια είναι λιγότερες φέτος, από ότι τον προηγούμενο χρόνο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζει την απόλυτη ευτυχία από την στιγμή που γέννησε την κορούλα της την Πρωτομαγιά, και όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, τα συναισθήματα αυτά δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις.

Η Βάσω Λασκαράκη έγινε μανούλα μίας κόρης τον περασμένο μήνα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ιωάννα Μπούκη, σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ κρατάει τις τελευταίες ώρες στην αγκαλιά της την πριγκίπισσά της, που ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ η Κάτια Ζυγούλη είναι ευτυχισμένη με τα τρία της παιδιά, όπου η μικρή της γεννήθηκε λίγες μέρες αφότου είχε μπει το 2013.

Εμείς να ευχηθούμε στις μανούλες να τους ζήσουν και αυτά να είναι τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved