Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια έφτιαξε αυτό το γλυκό με το γιο της! (εικόνες)

Εκτός από μία επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και μία πολύ καλή νοικοκυρά, ειδικά όταν πρόκειται να μαγειρέψει για τον γιο της!

Ποια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια έφτιαξε αυτό το γλυκό με το γιο της! (εικόνες)

Οι γιορτές πλησιάζουν κι έτσι μανούλα και γιος μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν το αγαπημένο τους γλυκό, ξεπερνώντας σε φαντασία ακόμη κι έναν ζαχαροπλάστη.

Η Έλλη Κοκκίνου άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και σαν καλή μαμά, έβαλε όλη της την τέχνη κι έφτιαξε για τον μικρό της Αλέξανδρο το εντυπωσιακό γλυκό που βλέπετε στην φωτογραφία.

Το σπιτάκι με την χιονισμένη σκεπή και τα γλυκίσματα που το περιβάλλουν, είναι ένα γλυκό που κανείς δεν θα φανταζόταν ότι θα μπορούσε να φτιαχτεί χωρίς την συμβουλή ενός ζαχαροπλάστη! Κι όμως η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, έχοντας μπει για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, έβαλε αρκετές δόσεις φαντασίας και το έφτιαξε για να κάνει έκπληξη στο αγγελούδι της!

Η ίδια μάλιστα, υπερήφανη για το αριστούργημά της, το φωτογράφισε και το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, παίρνοντας τα εύσημα από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved