The tutu project! Οταν ένας άντρας φορά τουτού, για να κάνει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού να χαμογελάσουν ξανά (εικόνες, βίντεο)

Ενας καταπληκτικός σύζυγος έκανε τον γύρο του κόσμου φορώντας ένα ροζ τούτου, για να κάνει την άρρωστη γυναίκα του να χαμογελάσει.

The tutu project! Οταν ένας άντρας φορά τουτού, για να κάνει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού να χαμογελάσουν ξανά (εικόνες, βίντεο)

Η ιστορία του Μπομπ Κάρεϊ, ξεκίνησε ως μια προσπάθεια να χαρίσει χαμόγελο στην γυναίκα του έπειτα από την διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού. Συνεχίστηκε όμως αφού το φωτογραφικό άλμπουμ «The Tutu Project» έδωσε δύναμη στην γυναίκα του αλλά και σε πολλές άλλες γυναίκες.

Τώρα πλέον βοηθάει με τις φωτογραφίες του να μαζευτούν χρήματα για ένα ίδρυμα για γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Από την Ουάσινγκτον έως την Ιταλία, έκανε δεκάδες ταξίδια μαζί με έναν φίλο του φωτογράφο. Φορώντας πάντα μόνο ένα ροζ τούτου (την γνωστή φούστα μπαλαρίνας), φωτογραφίστηκε στο περίφημο Γκραντ Κάνιον, σε έρημο, σε φάρμες, σε λίμνες, σε τσίρκο, ακόμα και σε παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων».

Η γυναίκα του Λίντα Κάρεϊ, κάνει χημειοθεραπείες και το φωτογραφικό αυτό άλμπουμ της έδωσε κουράγιο και χαμόγελο όπως ευελπιστούσε από την αρχή ο σύζυγός της.

Γνωρίστε στο παρακάτω βίντεο το ζευγάρι και δείτε τις αστείες φωτογραφίες από το «The Tutu Project».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved