H Αλεσάντρα Αμπρόσιο τρέμει τις πλαστικές! Μίλησε για την τραυματική της εμπειρία! (εικόνες)

Βλέποντας κανείς την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η γυναίκα θα χρειαζόταν να επισκεφθεί κάποιον πλαστικό χειρουργό για να διορθώσει κάτι στο πρόσωπό της ή στο σώμα της.

H Αλεσάντρα Αμπρόσιο τρέμει τις πλαστικές! Μίλησε για την τραυματική της εμπειρία! (εικόνες)

Κι όμως η Βραζιλιάνα καλλονή, αποκάλυψε ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση που ήταν για εκείνη τραυματική εμπειρία! Μάλιστα από τότε ακούει πλαστικό γιατρό, φεύγει μίλια μακριά!

Το διάσημο τοπ μόντελ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήθελε πολύ να ασχοληθεί με χώρο της μόδας και αυτό που την ενοχλούσε πάνω της ήταν τα αυτιά της!

«Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο, οπότε αποφάσισα, στα 11, να φτιάξω τα αυτιά μου που ήταν λίγο πεταχτά. Ημουν σαν ινδικό χοιρίδιο. Έτσι βρήκα στην πόλη μου που ήμουν τότε, στη Βραζιλία, έναν πλαστικό και έκανα την επέμβαση», εξομολογήθηκε.

Ο πόνος όμως μετά από αυτήν ήταν αβάστακτος και δεν θέλει να τον θυμάται.

«Μετά την επέμβαση ένιωθα περίεργα. Τις πρώτες μέρες ήταν σαν να είχε κάποιος κόψει τα αυτιά μου, σαν να μην είχα καθόλου αυτιά. Για δυο χρόνια έκανα αρκετές συμπληρωματικές επεμβάσεις γιατί είχα και κάποιες επιπλοκές. Φοβάμαι από τότε τις πλαστικές. Ήταν πολύ κακή εμπειρία», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δείτε πώς ήταν η διάσημη καλλονή όταν ήταν μικρή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved