Κιμ Καρντάσιαν: Πότε θα παντρευτεί και πώς θα είναι ο γάμος της! (φωτογραφίες)

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνι Γουέστ είναι έτοιμοι να παντρευτούν και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον λαμπερό γάμο τους! Κι ενώ θα ήταν σίγουρος κανείς,

Κιμ Καρντάσιαν: Πότε θα παντρευτεί και πώς θα είναι ο γάμος της! (φωτογραφίες)

ότι η διάσημη τηλεπερσόνα θα επιθυμούσε ο γάμος της να ήταν ανοιχτός με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, εκείνη το διαψεύδει!

Σε εκδήλωση που εμφανίστηκαν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και την μητέρα της, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον έρωτα της ζωής της, αλλά και πώς θα είναι ο γάμος τους, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους!

«Είναι ο πιο ρομαντικός, γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει σε όλη μου τη ζωή. Είναι πολύ αυθόρμητος και μπορεί τελικά να κλεφτούμε αντί να οργανώσουμε ένα μεγάλο γάμο», είπε χαρακτηριστικά!

Η Kim διέψευσε και τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και αφορούν στην ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου της, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί σε ένα παλάτι στις Βερσαλλίες, όπως έχει γραφτεί.

Το ζευγάρι που η κάθε του κίνηση συζητείται σε όλο τον πλανήτη, αποφάσισε να μην μοιραστεί τις προσωπικές στιγμές από το γάμο του με πολύ κόσμο, κάτι φυσικά που ήταν μη αναμενόμενο. Τώρα αν θα γίνει τελικά σε στενό οικογενειακό κύκλο, δεν το ξέρουμε. Ο καιρός θα δείξει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved