Ποιο διάσημο πιτσιρίκι τρελαίνεται για την Lady Gaga; (εικόνες)

Είναι ίσως η πιο μικρή, σε ηλικία, φαν της Lady Gaga. Ακούει τα τραγούδια της και χορεύει στους ρυθμούς τους, ενώ δεν χάνει ούτε μία συναυλία της!

Ποιο διάσημο πιτσιρίκι τρελαίνεται για την Lady Gaga; (εικόνες)

Η μικρή Χάρπερ, η κορούλα των Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Βικτόρια, «τρελαίνεται» με την διάσημη τραγουδίστρια, ενώ καθημερινά τραγουδάει όλες τις επιτυχίες της!

Η αποκάλυψη για την αδυναμία της μικρής για την Gaga, έγινε από τους ίδιους τους γονείς της, οι οποίοι βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στον ραδιοφωνικό σταθμό Capital, όπου η Χάρπερ τραγούδησε τα κάλαντα.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, το διάσημο ζευγάρι πήρε την μικρή τους και πήγαν σε μία συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας, όπου μόλις τελείωσε, κατευθύνθηκαν στα παρασκήνια, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Πηγή μιλώντας στην Daily Mail, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια, πήγαν να συναντήσουν την Lady Gaga στα παρασκήνια, ενώ ήταν μαζί τους η Χάρπερ. Μάλιστα της αποκάλυψαν ότι η μικρή είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της και τραγουδάει όλα της τα τραγούδια».

Τώρα για το αν βγήκε και φωτογραφίες μαζί της, αυτό δεν μπορούμε ακόμη να το ξέρουμε, μιας και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved