Κίνα: Την υπέβαλαν σε τεχνητή αποβολή στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έπαθε νευρικό κλονισμό (εικόνες)

Η Γκονγκ Κιφένγκ ήταν 7 μηνών έγκυος όταν της έκαναν μια ένεση που της προκάλεσε τοκετό, στο νοσοκομείο της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής στην πόλη Λιανουάν.

Κίνα: Την υπέβαλαν σε τεχνητή αποβολή στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έπαθε νευρικό κλονισμό (εικόνες)

Έπειτα από 30 ώρες οδυνών, η άτυχη γυναίκα γέννησε το νεκρό μωρό της το οποίο τοποθέτησαν μέσα σε μια άσπρη πλαστική σακούλα οι νοσοκόμες.

Το ζευγάρι έκανε σχέδια για το δεύτερο παιδί τους που όμως τελικά δεν πρόλαβαν να χαρούν. Ο Βου, σύζυγος της Γκονγκ λέει πως μια μέρα κατάλαβε πως η έγκυος γυναίκα του είχε εξαφανιστεί από το σπίτι. Κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά και είδε πως είχαν πάρει, την είχα σύρει και την είχαν βάλει σε ένα γκρι βανάκι κάποιοι άγνωστοι άνθρωποι. Μάλιστα υπάρχουν ιατρικά αρχεία του νοσοκομείου επιβεβαιώνουν ότι εκείνη την ημέρα η Γκονγκ ήταν εκεί.

Η Γκονγκ πήγε στο νοσοκομείο όπου την εξέτασαν και όπως γράφει το πιστοποιητικό ήταν 7 μηνών έγκυος και το έμβρυο ήταν ζωντανό και υγιέστατο. Της είπαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε διακοπή κύησης καθώς η απόκτηση δεύτερου παιδιού δεν είναι νόμιμη βάσει της νομοθεσίας της Κίνας και εκεί της έφτιαξαν τα απαραίτητα χαρτιά.

Μέχρι να φτάσει ο Βου στο νοσοκομείο, είχαν ήδη κάνει την ένεση που θα προκαλούσε αποβολή στη Γκονγκ και ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο σύζυγος της Γκονγκ, ένα μήνα μετά τη βίαιη αυτή αποβολή, η γυναίκα του άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά, να δαγκώνει ανθρώπους και να φοβάται να βγει έξω. Τελικά μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που της έγιναν, ανακάλυψαν ότι η γυναίκα έδειχνε να έχει δείγματα σχιζοφρένιας. Μάταια ο σύζυγός της προσπαθούσε να πείσει ότι όλο αυτό ξεκίνησε εξαιτίας τους γεγονότος της διακοπής της κύησης που έβλαψε σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία της γυναίκας ζητώντας εξηγήσεις από τις τοπικές αρχές. Του είπαν ότι τίποτα δεν μπορεί να αποδείξει ότι η γυναίκα του δεν είναι πλέον καλά εξαιτίας του τραγικού αυτού γεγονότος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved