Η Κέλι Κλάρκσον μιλάει για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει από τι υποφέρει! (εικόνες)

Η Κέλι Κλάρκσον διανύει τους πρώτες μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν φαίνεται να τους απολαμβάνει όσο θα ήθελε!

Η Κέλι Κλάρκσον μιλάει για την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει από τι υποφέρει! (εικόνες)

Η 31χρονη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις και αποκάλυψε πώς βιώνει μέχρι στιγμής την δύσκολη αυτή περίοδο.

Υποφέρει, όπως είπε, από πρωινές ναυτίες και κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει συνεχώς εμετούς κάτι φυσικά που την έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε αυτά που λένε όταν μία γυναίκα είναι έγκυος. Ότι τα μαλλιά και τα νύχια είναι υπέροχα, ότι το δέρμα λάμπει και γενικά είναι πολύ όμορφη.

Αντιθέτως η μέλλουσα μανούλα, θεωρεί ότι τίποτα από αυτά δεν έχει, μιας και τα νύχια της είναι πολύ κοντά, τα μαλλιά της εξακολουθούν να πέφτουν, ενώ το δέρμα της δεν λάμπει! Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, δεν θεωρεί καθόλου τον εαυτό της ελκυστική έγκυο.

Η συζήτηση όμως πήρε φωτιά όταν πέταξε τις «κακιούλες» της για άλλες συναδέλφους, «φωτογραφίζοντας» την Μπιγιόνσε. Συγκεκριμένα το θέμα ήταν τα περίεργα ονόματα των παιδιών από κάποιους διάσημους γονείς. «Δεν θα ονομάσω το παιδί μου, Μπλου Τζαζ», ανέφερε, πετώντας σπόντα για το παιδί της Μπιγιόνσε που έχει πάρει το όνομα Μπλου Αιβι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved