Οικογένεια «λυκανθρώπων» από το Νεπάλ μεταμορφώνεται, κάνοντας λέιζερ για την αφαίρεση τριχοφυίας

Η οικογένεια με το σύνδρομο λυκανθρώπων από το Νεπάλ, επιτέλους μεταμορφώθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Οικογένεια «λυκανθρώπων» από το Νεπάλ μεταμορφώνεται, κάνοντας λέιζερ για την αφαίρεση τριχοφυίας

Η μητέρα της οικογένειας, Ντέβι Μπουτχατχόκι και τα παιδιά της, Μανιότρα, Μαντίρα και Νιράι πάσχουν από την σπάνια πάθηση η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τρίχες σε σημεία του σώματος που υπό κανονικές συνθήκες δεν υπάρχει τριχοφυία.

Όλο τα μέλη της οικογένειας ήταν γεμάτα με μαύρες τρίχες οι οποίες κάλυπταν όλο τους το μέτωπο. Όμως μια θεραπεία με λέιζερ τους βοήθησε να μειώσουν αρκετά το σύμπτωμα αυτό. Η μητέρα όπως λέει στεναχωριόταν για τα παιδιά της, γιατί τα πείραζαν οι συμμαθητές τους στο σχολείο. Τα παιδιά μόλις έμαθαν ότι ένα νοσοκομείο θέλει να τους βοηθήσει αφιλοκερδώς, ενθουσιάστηκαν και το περίμεναν με ανυπομονεσία. Μάλιστα ο μεγάλος γιος ενημέρωσε τους συμμαθητές του στο σχολείο πως όταν γυρίσει από το νοσοκομείο θα έχει νέο πρόσωπο!

Πολλές οικογένειες υποφέρουν από αυτό το σύμπτωμα όπως μια οικογένεια στην Ινδία, που η μια κόρη από τις πέντε, έχει το σύνδρομο αυτό, όπως και ο πατέρας της, όχι όμως και οι άλλες τέσσερις αδελφές της. Και εκεί ψάχνουν μια τεχνική για να αφαιρέσουν τις τρίχες μια για πάντα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved