Αυτή κι αν είναι μεταμόρφωση! Το κοριτσάκι που μεγάλωσε και κατέκτησε τον κόσμο! (εικόνες)

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας δεν θυμίζει σε τίποτα την διάσημη σταρ που είχε ψηφιστεί πριν από κάποια χρόνια, η πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη.

Αυτή κι αν είναι μεταμόρφωση! Το κοριτσάκι που μεγάλωσε και κατέκτησε τον κόσμο! (εικόνες)

Δεν είναι μοντέλο. Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες του κόσμου, ενώ έχει παίξει και σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες.

Εκτός όμως από μία λαμπρή καριέρα που είναι στα ύψη από τότε που ξεκίνησε, απολαμβάνει τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, τα τελευταία χρόνια, όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ποιος είναι αυτός; Ο ρόλος της μητέρας!

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η πληθωρική λατίνα σταρ που κατέκτησε τον κόσμο, δεν φαινόταν από μικρή ότι θα έκανε την καριέρα που έχει σήμερα. Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι, όπως μπορείτε να διακρίνετε κι εσείς από την φωτογραφία.

Παρόλα αυτά το ταλέντο της ήταν τόσο μεγάλο που γρήγορα έκανε την καριέρα που της άξιζε. Μπορεί όμως στα επαγγελματικά της να στάθηκε πολύ τυχερή, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τα προσωπικά της.

Τρεις γάμους έχει κάνει μέχρι τώρα, ενώ από τον τελευταίο της απέκτησε δίδυμα, την Έσμε και τον Μαξ τα οποία είναι πλέον 5 ετών. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Οχάνι Νόα αλλά σύντομα έλαβε τέλος. Ο δεύτερος ήταν με τον χορογράφο της, ενώ ο τρίτος με τον Μαρκ Άντονι.

Μετά από 3 διαζύγια, βρίσκεται στο πλευρό του νέου της έρωτα, που δεν είναι άλλος από τον κατά πολύ μικρότερό της, Κάσπερτ Σμαρτ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved