Μία αληθινή ιστορία γέννας στο σπίτι! (φωτογραφίες)

Η Σάρον ξύπνησε ένα πρωί με κάποιες κράμπες και λίγο αίμα.

Μία αληθινή ιστορία γέννας στο σπίτι! (φωτογραφίες)

Μέχρι να καταλάβει ότι ξεκίνησαν οι συσπάσεις της, είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού. Σιγά σιγά οι συσπάσεις οι οποίες έρχονταν κάθε 5 λετπά και η διάρκειά τους ήταν ενός λεπτού, ήταν ακόμη πιο επίπονες. Έτσι αποφάσισε να τηλεφωνήσει στη μαία της.

Η Σάρον λέει πως στεναχωριόταν που έπρεπε να ξυπνήσει τη μαία και τη βοηθό της τόσο νωρίς, αλλά με τόσες συσπάσεις ήξερε πως σύντομα έρχεται το μωρό της στον κόσμο. Κατά την διάρκεια της ημέρας η Σάρον προσπάθησε να ξεχαστεί, έκανε δουλειές, μαγείρεψε ενώ όταν βράδιασε αποφάσισε να ξαπλώσει να ξεκουραστεί.

Πάνω που αποκοιμήθηκε ξύπνησε με μια έντονη επιθυμία να πάει στην τουαλέτα και να σπρώξει. Τηλεφώνησε στη μητέρα της η οποία πήγε αμέσως από το σπίτι της. Η Σάρον πήγε τουαλέτα και προσπαθούσε να ανακουφιστεί αλλά ήθελε όλο και περισσότερο να σπρώχνει. Τότε η μητέρα της, της είπε: «Σάρον μη σπρώχνεις, δεν χρειάζεσαι τουαλέτα, ετοιμάζεσαι να γεννήσεις...».

Η Σάρον δε μπορούσε να το πιστέψει και όπως λέει η ίδια μάλλον βρισκόταν σε άρνηση. Τηλεφώνησε ξανά στη μαία και στη βοηθό να πάνε στο σπίτι. Δε μπορούσε να πιστέψει ότι είχε φτάσει η ώρα που πραγματικά έπρεπε να σπρώξει. Η Σάρον έκατσε στο πάτωμα, έσπρωχνε ενώ ο σύζυγός της αποφάσισε να βάλει μια νοσοκομειακή ρόμπα. Τότε η Σάρον αστειεύτηκε: «Γιατί φοράς νοσοκομειακή ρόμπα ενώ γεννάω στο σπίτι;». «Για να φέρω λίγο την αίσθηση του νοσοκομείου στο σπίτι...», της απάντησε χαμογελώντας!

Τις δύο πρώτες φορές που έσπρωξε η Σάρον δεν κατάφερε τίποτα, ήταν πολύ χαλαρή και μίλαγε όλη την ώρα. Τότε η μαία της είπε πως πρέπει να συγκεντρωθεί και να αρχίσει να σπρώχνει δυνατά. Σε αυτό το σημείο της είπαν πως θα μπορεί πλέον αν θέλει να πιάσει το κεφάλι του μωρού και να το αισθανθεί. Έπιασε το κεφάλι του μωρού της και κατάλαβε ότι έχει αρκετά μαλλιά. Μετά από οκτώ σπρωξίματα, κατάφερε να γεννήσει.

Εκείνη την στιγμή υπήρχε απόλυτη ησυχία. Η Σάρον κοίταξε το μωρό της ξαπλωμένο στο πάτωμα. Τότε κατάλαβε ότι είναι κορίτσι. «Είναι κορίτσι, είναι κορίτσι!», φώναξε με ενθουσιασμό, αφού είχε αρνηθεί να μάθει το φύλο του μωρού της όλους αυτούς τους 9 μήνες.

Χρειάστηκε λίγο χρόνο να ηρεμίσει και να σηκώσει το μωρό της! Όσο η μικρή ήταν στο πάτωμα κοιτούσε γύρω τον χώρο. Μόλις η Σάρον την σήκωσε, η μικρή την κοίταξε μέσα στα μάτια. «Μόλις την πήρα αγκαλιά, με κοίταξε στα μάτια και ήξερε από εκείνη την στιγμή ότι ήμασταν πλασμένες για να είμαστε μητέρα με κόρη!», είπε η νεαρή μητέρα γεμάτη αγάπη.

Την μικρή Λιλ, όπως την ονόμασαν, την έβαλαν στην κοιλιά της μαμάς της ώστε να συρθεί μόνη της μέχρι το στήθος της μητέρας της. Της πήρε μία ώρα για να το καταφέρει. Μόλις τα κατάφερε, κάθισαν οι δυο τους και απολάυσανε τον πρώτο τους θηλασμό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved