Το Χριστουγεννιάτικο Athens Metro Mall σας περιμένει πιο γιορτινό από ποτέ!

Το Athens Metro Mall υποδέχεται τα Χριστούγεννα και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια εορταστική εμπειρία αγορών και διασκέδασης στο πιο γιορτινό περιβάλλον της πόλης με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Το Χριστουγεννιάτικο Athens Metro Mall σας περιμένει  πιο γιορτινό από ποτέ!

Οι μικροί επισκέπτες του Athens Metro Mall αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους και θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να γίνουν μέλη της ομάδας του Αϊ Βασίλη μέσα από δημιουργικά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και δραστηριότητες. Χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα, πολύχρωμες ζωγραφιές και ευχετήριες κάρτες, αλλά και ο περίφημος σάκος του Αϊ Βασίλη με τα δώρα, παίρνουν ζωή και μεταμορφώνονται στα χέρια των παιδιών

Επιπλέον, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Αϊ Βασίλη και να του στείλουν με γράμμα τη δική τους επιθυμία ενώ στις 31 Δεκεμβρίου, ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει το δώρο που ευχήθηκε μέσα από κλήρωση.

Για τους μεγαλύτερους φίλους του, το Athens Metro Mall επιφυλάσσει δύο μοναδικές χριστουγεννιάτικες συναυλίες με τα αγαπημένα συγκροτήματα των Onirama στις 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 και των Demy & Boysnoise στις 27 Δεκεμβρίου στις 20:00, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm που θα εκπέμπει ζωντανά και με ελεύθερη είσοδο.

Μη χάσετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό σκουφάκι του Αϊ Βασίλη που το Athens Metro Mall χαρίζει σε όσους πραγματοποιούν αγορές των 30€ και άνω, από 6 έως 31 Δεκεμβρίου.

Τέλος, από τις 9 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στους χώρους του Athens Metro Mall θα φιλοξενηθούν χριστουγεννιάτικα bazaar των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων Αμυμώνη, ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες και Χαμόγελου του Παιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved