Λένι Κράβιτζ: Αυτή είναι η μεγαλύτερή του αγάπη! (φωτογραφίες)

Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του. Στις σημαντικότερες στιγμές είναι δίπλα του. Για εκείνον θα είναι πάντα το μικρό κοριτσάκι που τον κοιτάει με θαυμασμό και του χαμογελάει.

Λένι Κράβιτζ: Αυτή είναι η μεγαλύτερή του αγάπη! (φωτογραφίες)

Ο Λένι Κράβιτζ, είναι από τους μπαμπάδες που έχουν έρωτα με τις κόρες τους. Και πώς να μην έχει άλλωστε. Η Ζώε γεννήθηκε το 1988 και από τότε η ζωή του διάσημου τραγουδιστή άλλαξε. Δεν είναι λίγες φορές που τον συνοδεύει σε εκδηλώσεις, με πρόσφατη, την πρεμιέρα της ταινίας Hunger Games Catcing Fire, όπου και πρωταγωνιστεί.

Πριν από 3 ημέρες όμως ο διάσημος ροκ σταρ, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ όπου μέσα σε λίγες ώρες, απέσπασε 37.000 likes.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί εδώ και αρκετά χρόνια, όταν η κορούλα του ήταν μικρή σε ηλικία και εκείνος νέος μπαμπάς. Κάθονται στο κρεβάτι, ο ένας κοιτάει τον άλλον μέσα στα μάτια και τα χαμόγελα είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.

Για ποιο λόγο όμως την ανέβασε; Η όμορφη κορούλα του είχε γενέθλια κι εκείνος μοιράστηκε αυτό το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, γράφοντας: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Πάντα θα είσαι το μικρό μου κοριτσάκι». Αμέσως χιλιάδες θαυμαστές του, του ευχήθηκαν ενώ εισέπραξε πολλά κολακευτικά σχόλια για εκείνον και για την 25χρονη πλέον Ζώε!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved