Ο Τζον Λένον ήταν κακός μαθητής στο λύκειο! Δείτε τον έλεγχό του για πρώτη φορά!

Μπορεί ο Τζον Λένον να δημιούργησε τους Beatles, και να έφεραν επανάσταση στο χώρο της μουσικής, όμως ο διάσημος τραγουδιστής ως έφηβος ήταν πολύ άτακτος.

Ο Τζον Λένον ήταν κακός μαθητής στο λύκειο! Δείτε τον έλεγχό του για πρώτη φορά!

Τα έτη 1955-1956, ο 15χρονος Τζον Λένον πήγαινε στο σχολείο της Λίβερπουλ. Εκεί οι καθηγητές του δεν φαίνεται να του είχαν και ιδιαίτερη αδυναμία, αφού ήταν κακός μαθητής και οι χαρακτηρισμοί που υπάρχουν στην διαγωγή του είναι «ενοχλητικός», «κλόουν της τάξης», «δεν δείχνει ενδιαφέρον για τίποτα» κ.α.

Οι έλεγχοί του, γράφουν επίσης, πως ο μαθητής Λένον έκανε «σαμποτάζ», τιμωρήθηκε δυο φορές μέσα σε μια ημέρα, ενώ έσπρωχνε και τσακωνόταν μέσα στην τάξη.

Οι έλεγχοι, βρέθηκαν από έναν καθηγητή, τυχαία, μετά από είκοσι χρόνια, όταν ο Λένον ήταν ήδη γνωστός. Ο καθηγητής, έπρεπε να αποτεφρώσει τα αρχεία που υπήρχαν στην αποθήκη του σχολείου και όταν βρήκε τις διαγωγές των μαθητών, τις κράτησε για ενθύμιο.

Η τύχη όμως του χαμογέλασε και σε πρόσφατη δημοπρασία που έγινε στο Διαδίκτυο, ο κάθε έλεγχος του Τζον Λένον, πουλήθηκε προς 11.000 ευρώ ο καθένας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved