Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Σακίρα! (φωτογραφίες)

Όσο μεγαλώνει ο γιος της Σακίρα και του Πικέ, είναι ολόιδιος με τη μαμά του! Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε την Ημέρα των Ευχαριστιών, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, ένα κολάζ φωτογραφιών με το μικρό Μίλαν, γράφοντας «Happy Thanksgiving from Milan».

Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Σακίρα! (φωτογραφίες)

Η φωτογραφία αμέσως σχολιάστηκε από τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της, που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο μικρός μεγάλωσε πολύ, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι όσο μεγαλώνει μοιάζει περισσότερο στην μητέρα του!

Η Σακίρα είναι λάτρης των social media, αφού αρκετές φορές ανεβάζει φωτογραφίες από τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές της με τον γιο της και τον Ζεράρντ Πικέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι πάντως, ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις όσο μπορεί πιο συχνά, για να περνάει όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον μικρό Μίλαν.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο άσος της Μπαρτσελόνα, όπως φαίνεται, δεν θα αργήσουν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδάκι. Τουλάχιστον αυτήν την επιθυμία εξέφρασε η διάσημη σταρ, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Ίνσταγκραμ με το μικρό Μίλαν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved