Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή Έμμα που νίκησε τον καρκίνο με το Aids! (βίντεο, φωτογραφίες)

Η 7χρονη πια, Έμμα Γουάιτχιντ μπορεί να θεωρηθεί το θαύμα της ζωής. Έπασχε από λευχαιμία και βρισκόταν στα τελευταία στάδια. Οι γιατροί είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα. Έτσι κι έγινε.

Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή Έμμα που νίκησε τον καρκίνο με το Aids! (βίντεο, φωτογραφίες)

Η μικρή Έμμα, σώθηκε από ένα ιατρικό θαύμα, για την ακρίβεια. Ο Καρλ Τζουν και ο Ντείβιντ Πόρτερ, γιατροί του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα για την θεραπεία θανατηφόρων ασθενειών.

Έτσι την υπέβαλαν σε μία θεραπεία όπου νίκησαν τον καρκίνο, με το Aids!Συγκεκριμένα της έκαναν ένεση με ένα παράγωγο του ιού, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού της.

«Είναι μία διαδικασία όπου ρίχνουμε τα κύτταρα του ασθενούς στη μάχη με ιούς serial killers» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Πόρτερ.

«Ο ιός του aids όμως έχει πρωτίστως τροποποιηθεί έτσι, ώστε να μην μπορεί να προκαλέσει την ασθένεια στον οργανισμό που θα την δεχτεί», συμπλήρωσε ο Καρλ Τζουν.

Παρότι η μέθοδος αυτή βρίσκεται στα αρχικά στάδια, η Έμμα στάθηκε τυχερή και θεραπεύτηκε. Σήμερα ζει την ζωή της φυσιολογικά σαν όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο και τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved