«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚ» για φιλανθρωπικό σκοπό!

Μια ξεχωριστή παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Θέατρο Αλίκη.

«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΚ» για φιλανθρωπικό σκοπό!

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η παράσταση «Οι Περιπέτειες του Μάικ» ήταν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της Μαρί Κυριακού.

Παιδικά χαμόγελα γέμισαν την αίθουσα, ενώ στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μοιράστηκαν όλα τα παιδιά μαζί με τον αγαπημένο τους ήρωα.

Περισσότερα από 500 παιδιά που υποστηρίζονται από Ιδρύματα ή ζουν σε αυτά και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ταξίδεψαν στον μαγικό κόσμο του Μάικ. Πήραν υπέροχα δώρα, φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς, έπαιξαν με τη μασκότ του Μάικ και διασκέδασαν με τα τραγούδια της παράστασης. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο από τη Μαρί Κυριακού για όλα τα παιδιά, με πολλή αγάπη!

Η Μαρί Κυριακού σχετικά με την ειδική αυτή παράσταση, δήλωσε: «Ήταν ένας τρόπος να ανταποδώσω την αγάπη που μου έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια».

Στο Θέατρο Αλίκη βρέθηκαν παιδιά από Ιδρύματα και Σωματεία, μεταξύ των οποίων: η «ΦΛΟΓΑ», η «ΕΛΠΙΔΑ», η «ΠΙΣΤΗ», η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», το «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕΙΟ», η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», το Σωματείο «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και ο Σύλλογος «ΑΓΚΑΛΙΑ».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved