Your family vet: Ο σκυλάκος της εικόνας, βρήκε τους ιδιοκτήτες του μετά από 7 χρόνια!

Σίγουρα έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες με τα κατοικίδια αλλά ειλικρινά αυτή που θα σας περιγράψω είναι αξιοσημείωτη.

Your family vet: Ο σκυλάκος της εικόνας, βρήκε τους ιδιοκτήτες του μετά από 7 χρόνια!

Συνέβη στο ιατρείο μου πριν λίγες ημέρες και πραγματικά η συγκίνηση, η ικανοποίηση στην οικογένεια και στα παιδιά πιο πολύ αλλά και τα μηνύματα που δίνονται είναι μοναδικά.

Ο σκυλάκος της φωτογραφίας βρέθηκε από πελάτη μου να περιπλανιέται στη γλυφάδα σε εντελώς παραμελημένη κατάσταση και αφού μου τον έφερε ελέγχθηκε αμέσως για microchip. Ευτυχώς είχε και ήταν δηλωμένο στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, οπότε ανατρέξαμε στα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------122

Παίρνοντας τηλέφωνο και ανακοινώνοντας οτι εχω στο ιατρείο μου το χαμένο τους σκυλάκο, απο την άλλη μεριά της γραμμής υπήρχε πλήρης σιγή. Προς στιγμή ανησύχησα και ζήτησα περιγραφή και αν όντως έχουν χάσει το σκύλο τους και έντρομη η κυρία μου απαντάει: «Γιατρέ, τον σκύλο μας τον έχουμε χάσει εδώ και επτά χρόνια!». Περιττό να σας γράψω την συνέχεια της συζήτησης.

Μου έφερε το διαβατήριο του σκύλου που το ειχε φυλάξει και γνώριζε και το προβλημα που είχε στον δεξί του οφθαλμό. Ο σκύλος στο πρώτο αντίκρυσμα των ιδιοκτητών ήταν εντελώς αμήχανος και σαστισμένος, κάτι το οποίο περίμενα. Γυρνώντας όμως στο αρχικό του σπίτι, αντικρίζοντας τα παλιά αντικείμενα, βλέποντας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας άρχισε να παραληρεί από χαρά και γαβγίσματα.

Πήγε σε όλα τα σημεία του σπιτιού, που πριν από 7 χρόνια είχε την συνήθεια να σημαδεύει με το ούρο του, ανέβηκε στην αγαπημένη του πολυθρόνα και πήγε να κοιμηθεί στο κρεβάτι που ήξερε από μικρός.

Η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας που ξαναβρήκε το χαμένο της σκύλο μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και ζήτησε να κοινοποιηθεί η ιστορία τους για να επισημάνουμε την βοήθεια που προσφέρει το microchip αλλά και η καταγραφή των δεδομένων στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο.

Θα περιμένω με χαρά τα μηνύματα σας εδώ.

Καρανάσιος Λάζαρος
Κτηνίατρος
DVM Universitá Degli Studi Di Napoli
Federico II Italia
www.vetherapy.gr
email: info@vetherapy.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved